Op 7 mei zijn wij, 5BHB (5e jaar beroeps houtbewerking), met de fiets naar Industrieterrein Bosduin gereden om er vier bedrijven te bezoeken. 

Gisteren dook onze groep (3TBW-3AW-3TIWB-3TEE) het middeleeuwse Antwerpen in. Onze dag begon sportief: na anderhalf uur bowlen op Linkeroever en een fikse wandeling naar de rechteroever, kon onze stadswandeling beginnen.

Op donderdag 26 april 2018 gingen de leerlingen van 5 TEM op cursus naar ACTA. De eerste helft van de klas volgde de opleiding "Flensmontage", de tweede groep de cursus "Kennismaking met de procesinstallatie".

Op dinsdag 24 april 2018 bezochten de leerlingen van 6 TEM BASF. In de voormiddag stond een bedrijfsvoorstelling en een bezoek aan de centrale werkplaats op het programma. Na de broodjeslunch konden de leerlingen al hun vragen kwijt aan drie werknemers tijdens de speeddate.

Het wordt een jaarlijkse gewoonte; de klas 5BHB (5e jaar beroeps houtbewerking) en 5THT (5e jaar technisch houtbewerking) die een werkstuk maakt voor een externe instantie.

Op dinsdag 27 maart 2018 volgden de leerlingen van 6 TEM een "Robotransdag" aan de AP-hogeschool in Antwerpen.

Vorige week brachten de leerlingen van 7BFL gedurende 3 dagen een bezoek aan het opleidingscentrum van VDAB. Doel was om 2 lascertificaten te behalen. 

Op donderdag 1 maart 2018 ging er op Gitok bovenbouw een infoavond omtrent verder studeren in het hoger onderwijs door. 

Op vrijdagnammidag 2 maart 2018 organiseerde VBS Maria-Middelares te Sint-Job-in-'t-Goor opnieuw hun jaarlijkse studiebeurs. Enkele leerkrachten en eindejaarsleerlingen van Gitok zijn er uitleg gaan geven over de studierichtingen. 

SMARTSCHOOL

Smartschool Eerste Graad
gitok1.smartschool.be

Smartschool Bovenbouw
gitok2.smartschool.be