Deze Gyro werd geprint met de Ultimaker 3, en nadien werd de PVA opgelost in water. Hiervan werd een timelapse gemaakt.

Op maandag 5 maart kreeg het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. haar eerste bezoekers over de vloer. Het waren de leerlingen van 6TBW die kennis maakte met de VR-bril. In het kader van de lessen Aardrijkskunde hebben ze bepaalde plaatsen op onze aardbol bezocht, maar ook een digitaal bezoek aan het ISS stond op de planning. 

Bib Kalmthout zette de Jeugdboekenmaand in met een spetterend Jeugdboekenfeest, op woensdag 28 februari 2018 en daar was Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. aanwezig! 

Intussen werd ook de MODELA MDX-50 van Roland geleverd in het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Op vrijdag 2 februari kwam ze eindelijk aan: de nieuwe personal trainer en leraar Chinees van Gitok, Zora!

Het is momenteel heel bedrijvig in het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. De tafels zijn intussen gemonteerd en krijgen een mooi blad, de kasten worden in elkaar gestoken en de lasercutter is volop bezig met de uitnodigingen te printen voor onze opening! 

Terwijl de opening met rasse schreden nadert, wordt er volop doorgewerkt aan het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. De vloer is intussen volledig gelegd, de 3D-printers worden getest (én goedgekeurd ;-)) en ook de uitwerking van de verschillende workshops in het labo krijgt vorm.

Daarnaast zijn enkele collega's volop bezig met de inrichting van het lokaal. Er zijn nieuwe tafels gemaakt, uiteraard in eigen werkhuis. Er werd bovendien ook gestart met de opbouw van de kasten. Bezoekers zullen zo heel gemakkelijk hun spullen kunnen opbergen.

Op woensdag 20 december 2017 werd er in het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. een nieuwe vloer gelegd. De transformatie van de lokalen is nu bijna rond! 

SMARTSCHOOL

Smartschool Eerste Graad
gitok1.smartschool.be

Smartschool Bovenbouw
gitok2.smartschool.be