Voor de verdere uitbouw van het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. draagt ook het bedrijf Actemium graag zijn steentje bij. Zij sponsoren 3 nieuwe laptops. Deze zullen gebruikt worden voor de bediening van de 3D-printers, de lasersnijmachine en de CNC-machine. 

Op dinsdag 22 mei bracht er voor de allereerste keer een lagere school een bezoek aan het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. De eer was voor de klas 6B van Den Heuvel Kalmthout. De leerlingen werden uitgedaagd door dhr. Smeets met wiskunde breindenkers, leerden 3D-ontwerpen en wandelden rond op de wereld dankzij de VR-brillen.

Na 1MW, 1IWA en 1IWC bracht 1IWC op vrijdag 4 mei eindelijk een bezoek aan het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Op zondag 22 april zet Gitok zijn deuren open voor het grote publiek tijdens de jaarlijkse opendeurdag. Iedereen is van harte welkom om een kijken te nemen in de verschillende werkhuizen en klaslokalen. Ook het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. is zeker de moeite waard om eens te bekijken! 

Bij het binnenkomen van de school krijgt iedere bezoeker een QR-code. Kom naar het e-lab, laar de code lezen door één van de 3(!) Zora's en misschien ga jij wel met een mooie prijs naar huis! 

Op dinsdag 17 april brachten de leerlingen van 1MW en 1IWC een bezoek aan het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Ze maakten kennis met de verschillende apparatuur en kregen ze een idee van hun verdere schoolloopbaan op Gitok! 

Op woensdag 21 maart 2018 konden 20 kinderen een volledige namiddag ontdekken en experimenteren in het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Hiervoor werkte Gitok en Bib Kalmthout samen, naar aanleiding van de Jeugdboekenmaand 2018.

Deze Gyro werd geprint met de Ultimaker 3, en nadien werd de PVA opgelost in water. Hiervan werd een timelapse gemaakt.

Op maandag 5 maart kreeg het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. haar eerste bezoekers over de vloer. Het waren de leerlingen van 6TBW die kennis maakte met de VR-bril. In het kader van de lessen Aardrijkskunde hebben ze bepaalde plaatsen op onze aardbol bezocht, maar ook een digitaal bezoek aan het ISS stond op de planning. 

Bib Kalmthout zette de Jeugdboekenmaand in met een spetterend Jeugdboekenfeest, op woensdag 28 februari 2018 en daar was Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. aanwezig! 

SMARTSCHOOL

Smartschool Eerste Graad
gitok1.smartschool.be

Smartschool Bovenbouw
gitok2.smartschool.be