Terwijl de opening met rasse schreden nadert, wordt er volop doorgewerkt aan het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. De vloer is intussen volledig gelegd, de 3D-printers worden getest (én goedgekeurd ;-)) en ook de uitwerking van de verschillende workshops in het labo krijgt vorm.

Daarnaast zijn enkele collega's volop bezig met de inrichting van het lokaal. Er zijn nieuwe tafels gemaakt, uiteraard in eigen werkhuis. Er werd bovendien ook gestart met de opbouw van de kasten. Bezoekers zullen zo heel gemakkelijk hun spullen kunnen opbergen.

Op woensdag 20 december 2017 werd er in het Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. een nieuwe vloer gelegd. De transformatie van de lokalen is nu bijna rond! 

Op maandag 18 december 2017 werd het eerste toestel voor Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. geleverd. Dit is een Ultimaker3, een 3D-printer. De eerste print werd een buste van Kuifje. 

Coming soon … Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. !

 

Wie recent nog door de gangen van de B-blok dwaalde op Gitok bovenbouw zal zich ter hoogte van de lokalen B0.36 – B0.38 mogelijk op een bouwwerf gewaand hebben. Collega’s steken daar namelijk de handen uit de mouwen om op 23.02.17 het eerste en enige echte Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. te kunnen openen.

SMARTSCHOOL

Smartschool Eerste Graad
gitok1.smartschool.be

Smartschool Bovenbouw
gitok2.smartschool.be