Op donderdag 11 oktober trokken de klassen 3BHA en 3BHB op uitstap naar het bos, hoe kan het ook anders tijdens de Week van het Bos?!

Op 9 oktober zijn de klassen 5TIW, 5AWW, 5TBW en 6TBW naar de Accent Innovatiebeurs geweest in Technopolis.

Op 21 juni zijn de lln van 3 BH en 3BBMB met de fiets naar De Leerexpert Dullingen in Brasschaat gereden. Dit is een BuSO-school voor kinderen met een motorische en/of meervoudige beperking. We gingen in 3 groepen langs verschillende wegen naar Perron Noord, alwaar we spelletjes speelden en onze leerlingen zelf konden proberen om in een rolstoel te rijden.

Op vrijdag 8 juni kregen de leerlingen van 6 BHBB een vorming over luchtdicht bouwen. 

Vorige week donderdag trokken mevr. Van Ranst en mevr. Van Looveren met de leerlingen van 6 TIW kort de Kalmthoutse Heide in voor wat ontspanning na alle GIP-stress van woensdag. We speelden Kubb onder een heerlijk zonnetje en aten nadien nog een ijsje in de Bosbar.

Donderdag 17/05 bezocht 7BBS het trainingscenter van Velux in Waver. Ze leerden er dakvensters plaatsen. Daarnaast plaatsten ze een rolluik en zonwering en een dakvenster met elektrische bediening.

Donderdag  24/05 zijn we met 7BBS naar de Open Campusdag Bouw (samenwerking tussen VDAB en Constructiv) geweest bij het VDAB-opleidingscentrum in Mechelen.

24 leerlingen van Gitok nemen deel aan een topoverleg in het Europees Parlement in Straatsburg. Samen met enkele honderden leerlingen uit de verschillende Europese landen zullen ze discussiëren over verschillende thema’s.

Uit alle sponsors van onze solidariteitsactie trok onze directeur, Kathy Vincent, één winnende sponsor: Mv. Viviane de Swerts, één van de grootouders van Jelle de Cloedt, leerling uit 3 THT, krijgt een schitterende bon van Runner's Lab ter waarde van 200 euro. Proficiat, Jelle en Mv. de Swerts - hartelijk dank voor jullie steun aan onze actie.

Op maandag 30 maart brachten de leerlingen en leerkrachten van 4TMT een bezoek aan Van Looveren Metaalwerken, een metaalbedrijf te Brecht.

SMARTSCHOOL

Smartschool Eerste Graad
gitok1.smartschool.be

Smartschool Bovenbouw
gitok2.smartschool.be